Palvelut

×

Error message

  • Deprecated function: Required parameter $options follows optional parameter $data in require_once() (line 342 of /home/emggqmndjx/domains/kotkanmerityo.fi/public_html/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Required parameter $name follows optional parameter $data in require_once() (line 342 of /home/emggqmndjx/domains/kotkanmerityo.fi/public_html/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Required parameter $options follows optional parameter $data in require_once() (line 342 of /home/emggqmndjx/domains/kotkanmerityo.fi/public_html/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Required parameter $name follows optional parameter $data in require_once() (line 342 of /home/emggqmndjx/domains/kotkanmerityo.fi/public_html/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Required parameter $entity_type follows optional parameter $file in require_once() (line 342 of /home/emggqmndjx/domains/kotkanmerityo.fi/public_html/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Required parameter $entity_type follows optional parameter $entity in require_once() (line 342 of /home/emggqmndjx/domains/kotkanmerityo.fi/public_html/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Required parameter $entity_type follows optional parameter $values in require_once() (line 342 of /home/emggqmndjx/domains/kotkanmerityo.fi/public_html/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Required parameter $entity_type follows optional parameter $view_mode in require_once() (line 342 of /home/emggqmndjx/domains/kotkanmerityo.fi/public_html/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Required parameter $form_state follows optional parameter $input in require_once() (line 8 of /home/emggqmndjx/domains/kotkanmerityo.fi/public_html/sites/all/modules/multiupload_filefield_widget/multiupload_filefield_widget.module).

Hinaukset

Hoidamme luotettavasti ja turvallisesti erilaiset hinaukset kotimaan liikenteessä. Hinaajillamme voimme pitää väylät liikennekelpoisina talvellakin.

Kaivinkoneurakointi

Kaivinkonekalustollamme hoidamme erilaiset kaivuu- ja maanrakennuskohteet niin maissa kuin saaristossakin. Toteutamme mm. rakennusten perustukset, massojen vaihdot, saostuskentät, kaivot ja sala-ojat.

Maisemoimme tai kunnostamme tontillenne pihat ja hiekkarannat, sekä rakennamme kivimuurit ja kiveykset.

Kerro meille ideasi niin toteutamme sen!

Merikuljetus

Laaja merikuljetuskalustomme taipuu isoihinkin tarpeisiin. Kuljetus onnistuu 800 tonnin hyötykuormaan asti. Kalustollamme liikkuu esimerkiksi mökkipaketit, rakennustarvikkeet, koneet, betoniautot, sekä erilainen irtotavara, kuten hiekat, mullat ja sepelit. Osa kalustostamme on erityisesti optimoitu metsäteollisuuden kuljetustarpeisiin. Ison kuljetusproomumme, Jyryn, lastaus onnistuu myös luonnon satamassa erillisen ajoramppimme avulla. Proomun suurin työllistäjä onkin saariston puusavotat ja niiden kuljetustarpeet.

Avullamme hoituu myös saaren jätehuolto. Kuljetamme loka-autot säiliöiden tyhjennyksiä varten. Myös muut jätekuljetukset, kuten siirtolavat ja kannelliset roskalavat voidaan toimittaa saaristoon. Meiltä löytyy tarvittaessa myös kuorman purkuun kone esim. trukkipiikeillä tai erilaisilla kauhoilla.

Sekä kuljetettavalle tavaralle että kuljetuskalustollekin turvalliset kuljetukset asettavat rajoituksia sääoloille ja saaren olosuhteille. Tästä syystä tuulirajamme on 12 m/s ja purkupaikka saaressa on suunniteltava hyvin ja tarvittaessa tarkastettava etukäteen.

Kysy lisää erikoiskuljetuksista, sopiva vaihtoehto löytyy varmasti!

Pienvenesatamien infrarakennus

Meiltä onnistuvat mm. laitureiden ankkuroinnit, poijujen asennukset, veneennostoluiskat ja hiekkarannat. Rakennamme myös arkkulaiturit, jotka valmistamme turvallisesta, kyllästetystä puusta. Arkkulaituri on käytössä helppo ja huoltovapaa, ja kestää vaativia saariston olosuhteita vuosikausia.

Kauttamme myös kelluvien laiturien ketjujen tarkastukset ja vaihdot sukeltamalla.

Muistathan! Laiturin rakentaminen oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Ruoppaukset

Toteutamme kustannustehokkaasti ruoppaukset moneen tarpeeseen sekä ponttoonilta että maista. Tarjoamme myös kaapelien ja putkien upotukset, aallonmurtajien teot ja kunnostukset, sekä paalutukset ja rantapengerrykset. Massat läjitämme pääsääntöisesti vesirajan yläpuolelle. Mikäli ruoppaus edellyttää räjäytystöitä, onnistuu tämä yhteistyökumppaneidemme kalustolla.

Muistathan! Jokainen ruoppaus vaatii ilmoituksen ja 500 kuution, tai sen ylittävän ruoppauksen voi tehdä vain luvan kanssa. Lisää tietoa ilmoituksesta ja luvan hakemisesta täältä.

Error | Kotkan Merityö Oy

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.